UniCredit Tiriac Bank a primit premiul pentru 'Cea mai buna banca de Cash Management' din Romania, de la prestigioasa publicatie Euromoney

Data publicarii: 11-10-2012 | Finante-Banci

  • UniCredit Tiriac Bank a fost desemnata « Cea mai buna banca de Cash Management » din Romania, in cadrul sondajului Euromoney Cash Management 2012
  • Grupul UniCredit a fost ales drept « Cea mai buna banca de Cash Management in Europa Centrala si de Est » si se afla in top 3 institutii financiare pentru serviciile de Cash Management in Italia si Germania, potrivit  aceluiasi sondaj
  • UniCredit s-a plasat pe primul loc la nivel mondial si la sub-categoriile « Expertiza si cunoasterea domeniului financiar », « Asistenta tehnica si indrumare a clientilor» si « Compatibilitatea cu sistemele clientilor »
  • Sondajul Euromoney a colectat opiniile transmise de reprezentantii a peste 17.000 de companii internationale

 Euromoney a acordat UniCredit Tiriac Bank premiul pentru "Cea mai buna banca de Cash Management” din Romania, in cadrul sondajului Cash Management 2012, ale carui rezultate au fost publicate astazi. 

« Aceasta distinctie reprezinta o mare reusita, care confirma faptul ca eforturile noastre permanente, de a oferi cele mai bune servicii si de a facilita accesul la operatiunile pe alte piete sunt apreciate de catre clientii nostri. Apreciem recunoasterea primita din partea companiilor si vom continua sa ne concentram pe imbunatatirea si dezvoltarea ofertei noastre», a spus Marco Esposito, Vicepresedinte Executiv al Diviziei de Corporate Investment Banking & Private Banking (CIB&PB) in cadrul UniCredit.

Acelasi Poll arata ca UniCredit este banca preferata, pentru servicii de Cash Management, a companiilor internationale cu operatiuni in Europa Centrala si de Est. 

Euromoney a atribuit UniCredit si premii pentru performantele in Cash Management in Italia si Germania, unde grupul se numara printre principalii 3 furnizori pentru astfel de servicii.

UniCredit a primit distinctia pentru banca numarul 1 in domeniul Cash Management-ului in sapte tari in care grupul are operatiuni: Romania, Bosnia Hertegovina, Republica Ceha, Croatia, Ungaria, Polonia si Slovenia. Sondajul Euromoney a colectat opiniile transmise de reprezentantii a peste 17.000 de companii internationale si a fost publicat astazi, fiind disponibil pe site-ul publicatiei. 

"Serviciile cross-border reprezinta unul dintre principalii piloni ai strategiei UniCredit pentru clientii corporatii. Prin urmare, sunt deosebit de mandru pentru distinctia atribuita de catre clientii nostri serviciilor noastre de cash-management. In ultimii ani ne-am concentrat foarte mult pe cresterea satisfactiei clientilor nostri in relatia lor cotidiana cu banca. Aceasta evolutie este masurata prin interviuri periodice acordate de catre clientii nostri. Modelul nostru de deservire si structurile decizionale sunt orientate catre acest aspect, iar satisfactia clientilor este o componenta cheie in dezvoltarea de noi produse. Sondajul recent realizat de catre Euromoney, precum si premiile primite de grupul nostru vin sa ne confirme convingerile puternice ca trebuie sa continuam pe aceasta cale », a adaugat Gianni Franco Papa, Head of CEE Division in cadrul UniCredit.

Sondajul realizat in acest an desemneaza UniCredit drept cea mai buna banca de Cash Management la nivel global, pentru 3 subcategorii: 

  • Expertiza si cunoasterea domeniului financiar 
  • Asistenta tehnica si indrumare a clientilor
  • Compatibilitatea cu sistemele clientilor


Ultimele stiri pe BankNews.ro: